Kommunträffen 2019

Välkommen till Kommunträffen den 23 – 24 september på Clarion Hotel Arlanda Airport

Kommunträffen arrangeras av Sokigo, EssVision samt Ida Infront och är en självklar mötesplats för dig som vill veta mer om lösningar som gör det enklare för både medborgare och kollegor.

Årets Kommunträff lägger fokus på AI och digitaliseringens framfart och nyttorna de skapar i vår vardag. I takt med att samhället utvecklas och drar nytta av tekniska framgångar ställs också högre krav och förväntningar på privata och offentliga aktörer. Mer fokus läggs på att underlätta för medborgaren, i slutändan blir det enklare för alla.

Förra året kom nästan 400 personer på Kommunträffen, passa på att träffa kollegor från andra kommuner och diskutera era erfarenheter. Ta del av våra olika verksamhetsstöd och deras framsteg. Var med och utveckla framtiden tillsammans med oss!

Inspiration och föreläsare
Välkomna på föreläsningar. Vi inleder med Fredrik Löfgren, ”AI och robotik i vår vardag”. Fredrik är forskare inom AI och robotik. Avslutningspasset hålls av Marika Carlsson som rundar av Kommunträffen med inspiration, skratt och eftertanke.

Läs mer om Kommunträffen och anmäl dig här!