GIS-kampanj 2022

Vi hjälper svensk industri och energisektor att bli bättre!

Får vi lov att hjälpa dig bli bättre?

 

 

VAD ÄR GIS?

Ett geografiskt informationssystem (GIS) är ett ramverk för att samla in, lagra, hantera, analysera, presentera och sprida lägesbunden information. Ett GIS kan integrera och värde-ladda olika typer av data och stödjer en kraftfull möjlighet till rumslig analys i kartor och rumsliga miljöer. GIS:et ger unika möjligheter att omvandla data till insikter och kunskap som leder till bättre och smartare beslut. GIS kan vara expertsystem för avancerade geospatiala analyser eller tillämpad som skräddarsydda verksamhetssystem för specifika ändamål.

Våra kunder är bäst på sin sak, men samtidigt har många förstått att digitala beslutsstödsystem med geografisk intelligens kan vara nyckeln till att bli bättre – mycket bättre. GIS och den digitala kartan utgör grunden för framgång!

 

 

Några av våra bästa erbjudanden, för alla:

AddSpatial GIS

Vår egen GIS- och kartplattform. Byggd på öppna standarder är lösningen anpassningsbar, användarvänlig och fullt kompatibel med de flesta format. Passar för allt från de enklaste karttillämpningar till avancerade och skräddarsydda verksamhetslösningar. Tillgänglig för både webbläsare och mobila enheter.

Läs mer om AddSpatial GIS

AddSpatial Maps

Sveriges bästa karttjänster för alla användningsområden. Kartorna levereras direkt från molnet enligt OGC-standarder och kan användas
i de flesta moderna kartsystem/GIS. Alltifrån bakgrundskartor till fastighetsinformation och skogliga verksamhetskartor.

Läs mer om AddSpatial Maps

Några av våra bästa geointelligenta verksamhetssystem:

Sokigo Forest

Sokigo Forest erbjuder marknadens bredaste och modernaste utbud av IT/GI-stöd för all markbunden och skoglig planering, förvaltning och produktion.
Många passande tillämpningar även för dig som t.ex. har entreprenörer eller hanterar arrenden och avtal. Bygger på AddSpatial-plattformen.

ProLocate

En komplett webbaserad och mobil realtidslösning för din personal och fordon ute i fält. Hantering av aktiviteter, ärenden och arbetsobjekt direkt i appen.
ProLocate kompletterar och utvecklar din verksamhet och bidrar till bättre kvalitetsuppföljning, lägre kostnader och större miljöansvar. Bygger på AddSpatial plattformen.

Läs mer om ProLocate

AddSpatial GIS hos Jämtkraft

Jämtkraft har som intern strategisk målsättning att vara datacentriska och fatta datadrivna beslut. Därför har de valt att växla upp sin GIS-användning internt med hjälp av AddSpatial GIS.

”Lösningen har fungerat jättebra för oss! ”
– David Bergström, Jämtkraft

Läs hela artikeln här

Några av våra kunder inom industri och energi:

 

Vi har under många år lärt oss en hel del om behoven som finns och hur GIS utvecklar olika branscher. Vi hjälper många kunder att bli bättre. Kraften i kartan passar – och kan anpassas – för alla!

Sokigo – Nordens största GIS-leverantör!

Sokigo har under 30 år varit med och utvecklat GIS-branschen i Sverige. Idag har vi genom olika branschledande partner nordens bredaste utbud av geografisk informationsteknologi, egna GIS-produkter och geodata. Vi bygger dessutom fantastiska kundspecifika lösningar. Vår kompetens och brinnande intresse finns utspridda på flera kontor, från Lycksele i norr till Stockholm i söder.

Några av våra ledande teknik- och datapartners: