Er verksamhet och kartan som utgångspunkt

Vi är marknadsledande inom geografisk IT med komplett erbjudande för både den offentliga- och privata sektorn. Våra lösningar och geografiska data hjälper dig in i framtiden. Ingen fråga är för liten eller för stor.

Den digitala kartan är överlägsen när det gäller att visualisera information i alla lägen. Med en GIS-lösning blir avancerade analyser lättöverskådliga vilket resulterar i bra och hållbara beslut.

VÅRT ERBJUDANDE

Location Intelligence till alla!

Allt fler lär känna nyttan med den digitala kartan som hjälpmedel i sin vardag. Alltifrån komplicerad samhällsplanering till navigering i våra mobiltelefoner – alla får vi koll på läget genom att veta ”var”. Vi blir ”lägesintelligenta”. Sokigo har under lång tid kunnat erbjuda ledande kompetens och produkterbjudande inom Geografisk IT och GIS.

För oss handlar det inte bara om att förse marknaden med professionella kartverktyg och geodata för att bygga avancerade Geografiska Informationssystem. Jo, vi kan det och är mycket duktiga, men vår styrka är också att applicera vår kunskap och teknik i kundens egna verksamhetssystem och att bygga kundanpassade lösningar.  Med egna produkter och ledande lösningsplattformar tillsammans med tredje parts teknologi och geografiska data har vi alla möjligheter att hjälpa just dig.

KONTAKTA OSS
VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER
Skärmbild från Mapinfo

MapInfo

Sokigo är Sveriges ledande återförsäljare av GIS-programvaran MapInfo. Lösningarna levererar kraftfulla, visuella analyser av spatiala data och affärsdata som ger såväl företag som myndigheter effektivare beslutsprocesser.

Läs mer

Google Maps API

Premiumversionen av Google Maps API:er ger utökade funktioner och extra stöd till organisationer som lägger till kartor på sina avgiftsbaserade webbplatser eller mobilappar, interna webbplatser eller program för resursspårning.

Läs mer
Skärmbild från lösningen CSM

CSM för organisationer

CSM (Competent Spatial Map) är ett GIS-portalsystem som förenklar GIS-användningen för hela organisationen. Systemet vänder sig till organisationer som enkelt vill sprida och tillhandahålla geodata och geodatarelaterade applikationer.

Läs mer
Bild på appen KartSmart i skogsmiljö

KartSmart

KartSmart är det smartaste sättet att sprida och använda kartor i organisationen. På fältet kan du mäta in och skapa egna kartor och verksamhetsdata som sedan kan spridas till det egna verksamhetssystemet eller till andra kartmiljöer eller människor.

Läs mer

ProSmart

ProSmart är ett smart beslutsstödsystem med användarvänliga planerings-, ärende- och uppföljningsfunktioner. Systemet är paketerat för mobila resurser inom väghållning, grönyteskötsel och entreprenadverksamhet.

Läs mer

Sokigo Maps API

För dig som vill integrera kartans kraft i din egen lösning utan att behöva vara GIS-expert – Använd vårt API och få tillgång till fantastiska kartor och funktioner/operander som tjänst. Sokigo Maps API kan bl.a. integrera Google Maps och/eller dina egna kartor.

Mer info kommer
UTVECKLINGSPARTNER

Din självklara partner

Sokigo hjälper många kunder och partner att bygga geointelligenta produkter och system. Vi har ledande kunskap och mångårig erfarenhet av att utveckla kundanpassade lösningar där vår bidrag alltid har fokus på den digitala kartan. Ofta bygger vi hela eller delar av ett verksamhetssystem, men kan också bidra med färdiga tjänster som sätts samman som delar av en lösning.

Vi hjälper kunden att projektera behov, målbilder, metoder, teknik och data och har en god förmåga att vara nära – att förstå och översätta kundens ide till fantastiska analys och beslutsstöd där kartan är en viktig del. 

KONTAKTA OSS
KUNDCASE / REFERENSER
Jämtkraft logo

Jämtkraft är KartSmarta

Jämtkraft AB är ett energiföretag som levererar el, fjärrvärme och bredbandsfiber. De behövde en lösning som gav dom möjligheten att se ledningar samt att få med kart- och fastighetsinformation ut i fält.

Läs mer...
  • Sokigo hjälper Missing People hitta fler

    Missing People hjälper polis och anhöriga med efterlysningar och eftersök när människor försvinner spårlöst. Som aktiv huvudsponsor levererar vi systemet ProLocate vilket gör att de kan planera och följa upp sina sökinsatser på ett effektivt sätt. Vi är stolta över att få vara med och bidra som......

KONTAKTA OSS

 Jag vill veta mer om GIS!

Lösningsstrateg

Anders Haraldsson

Telefon 0950-120 05
Mail anders.haraldsson@sokigo.com

Affärsstateg

Erik Fredriksson

Telefon 0950-236 48
Mail erik.fredriksson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 22 november, 2018.

Följ oss på Facebook och LinkedIn