SOKIGO GIS

Digitala kartan ger bättre beslut

Sokigo är en ledande leverantör av GIS (geografiskt informationssystem) och verksamhetsanpassad Geografisk IT. Vi har i mer än 20 år utvecklat lösningar och system där kartan, positionen och läget är viktiga komponenter.

Vi levererar både egna och andras ledande GIS-program, men utvecklar dessutom kundanpassade och skräddarsydda GIS-programvaror där kartan får största betydelse. Våra GIS-konsulter vet att den digitala kartan, med de rumsliga och spatiala dimensioner den har, ger överlägsen möjlighet till analys och beslut för alla.

Vare sig du är ute efter analys, programvara eller hjälp av en tekniker eller GIS-konsult så kan du få hjälp av oss. Välkommen till oss på Sokigo – Vi är din GIS-partner!

VÅRT ERBJUDANDE

Location Intelligence till alla!

Allt fler lär känna nyttan med den digitala kartan som hjälpmedel i sin vardag. Alltifrån komplicerad samhällsplanering till navigering i våra mobiltelefoner – alla får vi koll på läget genom att veta ”var”. Vi blir ”lägesintelligenta”. Sokigo har under lång tid kunnat erbjuda ledande kompetens och produkterbjudande inom Geografisk IT och GIS.

För oss handlar det inte bara om att förse marknaden med professionella kartverktyg och geodata för att bygga avancerade Geografiska Informationssystem. Jo, vi kan det och är mycket duktiga, men vår styrka är också att applicera vår kunskap och teknik i kundens egna verksamhetssystem och att bygga kundanpassade lösningar.  Med egna produkter och ledande lösningsplattformar tillsammans med tredje parts teknologi och geografiska data har vi alla möjligheter att hjälpa just dig. 

KONTAKTA OSS
VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER
Skärmbild från lösningen CSM

CSM för organisationer

CSM (Competent Spatial Map) är ett GIS-portalsystem som förenklar GIS-användningen för hela organisationen. Systemet vänder sig till organisationer som enkelt vill sprida och tillhandahålla geodata och geodatarelaterade applikationer.

Läs mer
Bild på appen KartSmart i skogsmiljö

KartSmart

KartSmart är det smartaste sättet att sprida och använda kartor i organisationen. På fältet kan du mäta in och skapa egna kartor och verksamhetsdata som sedan kan spridas till det egna verksamhetssystemet eller till andra kartmiljöer eller människor.

Läs mer

Sokigo Maps API

För dig som vill integrera kartans kraft i din egen lösning utan att behöva vara GIS-expert – Använd vårt API och få tillgång till fantastiska kartor och funktioner/operander som tjänst. Sokigo Maps API kan bl.a. integrera Google Maps och/eller dina egna kartor.

Mer info kommer

ProSmart

ProSmart är ett smart beslutsstödsystem med användarvänliga planerings-, ärende- och uppföljningsfunktioner. Systemet är paketerat för mobila resurser inom väghållning, grönyteskötsel och entreprenadverksamhet.

Läs mer
Skärmbild från Mapinfo

MapInfo

Sokigo är Sveriges ledande återförsäljare av GIS-programvaran MapInfo. Lösningarna levererar kraftfulla, visuella analyser av spatiala data och affärsdata som ger såväl företag som myndigheter effektivare beslutsprocesser.

Läs mer

Google Maps API

Premiumversionen av Google Maps API:er ger utökade funktioner och extra stöd till organisationer som lägger till kartor på sina avgiftsbaserade webbplatser eller mobilappar, interna webbplatser eller program för resursspårning.

Läs mer
UTVECKLINGSPARTNER

Din självklara partner

Sokigo hjälper många kunder och partner att bygga geointelligenta produkter och system. Vi har ledande kunskap och mångårig erfarenhet av att utveckla kundanpassade lösningar där vår bidrag alltid har fokus på den digitala kartan. Ofta bygger vi hela eller delar av ett verksamhetssystem, men kan också bidra med färdiga tjänster som sätts samman som delar av en lösning.

Vi hjälper kunden att projektera behov, målbilder, metoder, teknik och data och har en god förmåga att vara nära – att förstå och översätta kundens ide till fantastiska analys och beslutsstöd där kartan är en viktig del. 

KONTAKTA OSS
KUNDCASE / REFERENSER
Jämtkraft logo

Jämtkraft är KartSmarta

Jämtkraft AB är ett energiföretag som levererar el, fjärrvärme och bredbandsfiber. De behövde en lösning som gav dom möjligheten att se ledningar samt att få med kart- och fastighetsinformation ut i fält.

Läs mer...
Missing people sweden logo

Missing People Sweden hittar fler med app från Sokigo

Sedan 2014 är Sokigo aktiv huvudsponsor för Missing People Sweden. Sokigo och MPS (Missing People Sweden) har tillsammans utvecklat en lösning som innebär att man idag är internationellt ledande inom planering och uppföljning av eftersöksinsatser. Allt med digitala kartsystem och smart mobil teknik från Sokigo.

Läs mer...
KONTAKTA OSS
Lösningsarkitekt GIS

Anders Haraldsson

Telefon 0950-120 05
Mail anders.haraldsson@sokigo.com

Säljare

Erik Fredriksson

Telefon 0950-236 48
Mail erik.fredriksson@sokigo.com

Följ oss på Facebook och LinkedIn