För en bättre vardag

Den kommunala GIS-portalen är till nytta för hela kommunen, inklusive alla medborgare. Med hjälp av all information och alla ingående verksamhetssystem hanteras dagligen små och stora frågor, både internt och externt.

Allt ifrån att anmäla att en lampa är trasig, ansöka om skolskjuts, kolla in den nya detaljplanen, hitta trygga lekplatser till att planera ett VM på hemmaplan.

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

TopoDirekt

Adtollo, Sokigo och Symetri samarbetar i en ny framtagen MBK-produkt där nyckelfunktionerna är en stark egen klient i Topocad, en bra adapter mot databaser, ISM, och en ny framtagen databasmodell anpassad för Svensk Geoprocess.

Läs mer på topodirekt.se
Bild på appen KartSmart i skogsmiljö

KartSmart

KartSmart är det smartaste sättet att sprida och använda kartor i organisationen. På fältet kan du mäta in och skapa egna kartor och verksamhetsdata som sedan kan spridas till det egna verksamhetssystemet eller till andra kartmiljöer eller människor.

Läs mer

Open Source

Är du nyfiken på Geodatalösningar baserade på Open Source?

Vi arbetar med Open Source i flera av våra system, och hjälper gärna till med lösningar och stöd för just din verksamhet.

Läs mer

ProSmart

ProSmart är ett smart beslutsstödsystem med användarvänliga planerings-, ärende- och uppföljningsfunktioner. Systemet är paketerat för mobila resurser inom väghållning, grönyteskötsel och entreprenadverksamhet.

Läs mer

Sokigo Maps API

För dig som vill integrera kartans kraft i din egen lösning utan att behöva vara GIS-expert – Använd vårt API och få tillgång till fantastiska kartor och funktioner/operander som tjänst. Sokigo Maps API kan bl.a. integrera Google Maps och/eller dina egna kartor.

Mer info kommer
Skärmbild från lösningen CSM

CSM för organisationer

CSM (Competent Spatial Map) är ett GIS-portalsystem som förenklar GIS-användningen för hela organisationen. Systemet vänder sig till organisationer som enkelt vill sprida och tillhandahålla geodata och geodatarelaterade applikationer.

Läs mer
Skärmbild från Mapinfo

MapInfo

Sokigo är Sveriges ledande återförsäljare av GIS-programvaran MapInfo. Lösningarna levererar kraftfulla, visuella analyser av spatiala data och affärsdata som ger såväl företag som myndigheter effektivare beslutsprocesser.

Läs mer

Google Maps API

Premiumversionen av Google Maps API:er ger utökade funktioner och extra stöd till organisationer som lägger till kartor på sina avgiftsbaserade webbplatser eller mobilappar, interna webbplatser eller program för resursspårning.

Läs mer
KONTAKTA OSS

Jag vill veta mer om GIS!

Affärsstateg 

Per Hampus

Telefon 08-457 47 55
Mail per.hampus@sokigo.com

Affärsansvarig

Greger Hellman

Telefon 026-54 66 47
Mail greger.hellman@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 22 november, 2018.

Följ oss på Facebook och LinkedIn