Digitala kartan ger bättre beslut

Vi är marknadsledande inom geografisk IT med komplett erbjudande för både den offentliga- och privata sektorn.  Våra lösningar och geografiska data hjälper dig in i framtiden. Ingen fråga är för liten eller för stor.

Den digitala kartan är överlägsen när det gäller att visualisera information i alla lägen.  Med en GIS-lösning blir avancerade analyser lättöverskådliga vilket resulterar i bra och hållbara beslut.

Kart & GIS för offentlig sektor

Skärmbild från lösningen CSM

Den kommunala GIS-portalen är till nytta för hela kommunen, inklusive alla medborgare. Med hjälp av all information och alla ingående verksamhetssystem hanteras dagligen små och stora frågor, både internt och externt. Allt ifrån att anmäla att en lampa är trasig, ansöka om skolskjuts eller kolla in den nya detaljplanen.

Läs mer

Kart & GIS för privat sektor

Skärmbild från Mapinfo

Vi levererar både egna och andras ledande GIS-program, men utvecklar dessutom kundanpassade och skräddarsydda GIS-programvaror där kartan får största betydelse. Våra GIS-konsulter vet att den digitala kartan, med de rumsliga och spatiala dimensioner den har, ger överlägsen möjlighet till analys och beslut för alla.

Läs mer

Följ oss på Facebook och LinkedIn