Ecos önskar glad sommar!

Nu stundar semestern och vi ser fram emot att få ny energi till höstens alla utmaningar. Vi på Sokigo jobbar målmedvetet med visionen om att leda utvecklingen av det digitala samhället. Som ett led i det släpper vi snart Ecos version 2.0.6, vilket gör att ännu fler kommer få en smidigare vardag.

Efterlängtad release!
Nya Ecos ger bättre möjligheter till dokumenttaggar, differentierad taxa, officiella databasvyer med mera. Det blir även lättare att använda modulen TESS för digital stämpling och signering.
Nya Ecos blir ständigt bättre, tack vare respons från er kunder. Tack till alla som bidragit med denna input.

Våra planer för hösten
Efter semestern fokuserar vi i Ecosteamet på stöd för de nya klassningskoderna för miljöfarliga verksamheter och nya rapporteringspunkter för livsmedelskontroller. Det gäller både gamla och nya Ecos. Vi ska även jobba vidare med en ny funktion för massutskick, förbättrat nämndstöd samt modulen för planering och uppföljning.
Besök sidan https://help.sokigo.com/ecos/Versionsinformation om du vill följa våra planer för Ecos2 på webben.

Nytt under solen: e-tjänster till Ecos
Parallellt med utvecklingen av Ecos tar vi fram olika typer av e-tjänster till Ecos. Före detta Abou som numera en del av Sokigo, ger oss den bästa e-tjänstplattformen och gör att vi kan presentera fler smarta lösningar framöver.

Du har väl anmält dig till Kommunträffen 2017?
Förra årets Kommunträffen blev väldigt lyckad. I år hålls den på Clarion Hotel Arlanda Airport den 16 – 17 oktober. Du kommer att få vara med och styra vår robot Atom, möta kollegor från andra kommuner och höra deras berättelser om att ta klivet in i den digitala värden. Anmäl dig på kommuntraffen.se

Ecos-teamet önskar en riktigt glad sommar!