Applikationskonsult till Sokigo för vår webbaserade e-tjänsteplattform

SOKIGO SÖKER APPLIKATIONSKONSULT

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att vara en av våra produktspecialister för vår e-tjänsteplattform Abou. Abou underlättar för invånarna i Sveriges kommuner att söka tillstånd, lämna medborgarförslag, boka tid hos kommunens tjänstemän och mycket annat genom ett webbaserat gränssnitt med e-tjänster.

Som Applikationskonsult för Abou tillhör du vårt kundförvaltningsteam och kommer att arbeta med att bygga goda relationer mellan Sokigo och befintliga kunder. Dina dagar kommer inte att vara den andra lik och du erbjuds en arbetsplats med en högt driv och en god stämning. Du kommer till viss del att arbeta på plats ute hos Sokigos kunder för att hålla i workshops, gå igenom kravhantering och utbilda kundernas egen personal i vår e-tjänsteplattform.

Vidare kommer du till exempel att

  • Arbeta med installation, konfiguration och leverans vid införandeprojekt för nya kunder.
  • Arbeta med grafiska anpassningar i CSS och HTML.
  • Genomföra utredningar och analyser kring tekniska möjligheter och lösningar på problem
  • Bygga e-tjänster för kunders räkning i Python och Javascript
  • Agera användarstöd och rådgivare för Sokigos kunder

Vi växer snabbt och erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter för att växa i rollen och i bolaget. Dina kollegor är inspirerande konsulter, utvecklare och innovatörer som brinner för att lösa sina kunders utmaningar med verksamhetsutveckling, design och IT. Passa på att visa vad du går för, denna chans vill du inte missa!

Vi söker dig som

Har förstått vikten av att ge bra service till dina kunder. Du har högskoleutbildning som systemvetare, högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande eller och har 3-4 års arbetslivserfarenhet. Du har ett teknikintresse och gillar att detaljerat sätta dig in i hur ett it-system fungerar. I rollen som applikationskonsult kommer du att ha kontakt med företagets kunder varpå du som söker behöver ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Vi arbetar kontinuerligt med att förenkla och automatisera återkommande arbetsuppgifter och tror att du som har erfarenhet av att arbeta som DevOps Engineer säkert kan bidra mycket till vårt sätt att arbeta.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att utveckla i .Net och XML samt har erfarenhet från nätverk och tekniska installationer, men det är inget krav.

Du arbetar gärna i en dynamisk och snabbväxande miljö med den senaste webb-teknologin. Vidare drivs du av att få nya utmaningar och växa i en coachande miljö som präglas av humor, professionalism och kundfokus.

Tillträde enligt överenskommelse.

Klicka här för att söka tjänsten eller ställa frågor till ansvarig för rekryteringen, Anna-Karin Bedeus, Leveranschef.