Anmäl dig här

Du kommer få en bekräftelse att din anmälan är mottagen. Om du inte fått den inom någon dag kontakta kurs@sokigo.com.

Anmälan är bindande men det går bra att avboka din plats fram till 3 veckor innan kurstillfället.

Om våra kurser

Under våra kurser får du ny kunskap, djupare förståelse och tid att lösa praktiska uppgifter med nära koppling till din verksamhet. Kurserna genomförs i små grupper med lärare som både har gedigen erfarenhet och den senaste kunskapen på området. Är du nybörjare och går en grundkurs kommer du få en ny plattform att stå på. Har du redan jobbat med Sokigos produkter en tid och går en fortsättnings- eller påbyggnadskurs tar vi dig helt enkelt till nästa nivå.

Utöver dessa skräddarsyr vi kurser utifrån de speciella behoven i din organisation. De här kurserna är ofta väldigt prisvärda eftersom de är anpassade efter kursdeltagarnas kunskapsnivå. Hör av dig så diskuterar vi ett lämpligt innehåll och upplägg.

Kurserna hålls oftast hos oss i Sundbyberg, men kan även genomföras ute hos kunden. Det beror på hur många ni är och var ni finns. Ta kontakt med oss för att diskutera vidare. För att se vad kursen innehåller, klicka på kursnamnet. Alla priser gäller per person och i kurslokal.

Kurs på distans

Vi erbjuder även webbkurser på distans. Det kan vara ett effektivt komplement för den som vill gå igenom ett mindre avsnitt av en produkt, nyheter i nya versioner eller få en repetition. De lärarledda webbkurserna varar mellan en och fyra timmar. För att delta behöver du ha grundkunskaper i den aktuella programvaran.

Avbokning

Har du anmält dig och får förhinder behöver vi veta det senast tre veckor före kursstarten. Avbokar du senare debiterar vi kursavgiften.

VÅRA KURSER