NÄMND

Digital lösning för nämndsammanträden.

För vem?
Nämnd är ett perfekt stöd till ett effektivt digitalt nämndarbete.

Varför Nämnd
Nämnd är systemet som på ett enkelt och överskådligt sätt presenterar den data från Sokigos verksamhetssystem som behövs för att ta beslut. Alla ärenden som ska hanteras under nämndens sammanträdande tillgängliggörs och kan köras i valfri mobilenhet.

Att använda Nämnd
Mötesdeltagarna loggar in och får tillgång till kommande och historiska möten samt de handlingar som kopplats i ärenden och fastigheters placering i kartan.
Förarbetet och inläsningen inför sammanträdande kan göras precis när och var det passar var och en. Alla sammanträden byggs digitalt vilket förenklar arbetet för nämndsekreteraren. Tjänsteutlåtande och övriga digitala handlingarna öppnas med ett klick.

Väx vidare!
ByggR-ärenden och Ecos-ärenden kan enkelt kombineras för ett nämndsammanträde och möjlighet finns även till ytterligare integrationer med våra övriga ärendehanteringssystem. Med utökad funktionalitet som innebär att nämndsekreteraren även kan lägga upp generella mötespunkter skapas oändliga möjligheter att bygga sammanträden för alla tillfällen.

Gå till BYGGR

TEKNISK INFORMATION NÄMND

Aktuell version: Nämnd 1.3
Systemkrav: PDF

Produktägare

Anna Tell

Telefon 08- 562 533 91
Mail anna.tell@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 27 april, 2017.