MAPINFO

Visualisering- och analysverktyg

Sokigo är Sveriges ledande återförsäljare av GIS-programvaran MapInfo. I vårt utbud av produkter och tjänster utgör Pitney Bowes Business Insight/ MapInfo en viktig del. Pitney Bowes har utvecklat lättanvända lösningar som gör företag mer lönsamma och hjälper myndigheter att ge bättre service. Lösningarna levererar kraftfulla, visuella analyser av spatiala data och affärsdata som ger såväl företag som myndigheter effektivare beslutsprocesser.

MODULER

MAPINFO PRO

Nu kan du välja mellan två kraftfulla utgåvor, som båda är optimerade för 64-bitars bearbetning. MapInfo Pro erbjuder viktiga funktioner som krävs av de flesta som arbetar med GIS, och med 15.2-utgåvan är programmet ännu mer lättanvänt.

Läs mer

MAPINFO DISCOVER 3D BUNDLE

Superkraften av 3D kommer med detta paket. Här kan man arbeta med höjdmodeller och borrhållsdata även i 3D.

Läs mer

MAPINFO PRO ADVANCED

MapInfo Pro Advanced introducerar enastående funktioner för bearbetning och visualisering av raster– och rutnätsdata.

Läs mer

MAPINFO PREMIUM SERVICES

Behöver du snabb och enkel tillgång till bakgrundskartor som alltid är uppdaterade och som täcker stora delar av världen? Ja, då är Premium Services ett alternativ.

Läs mer

MAPINFO ROUTEFINDER

RouteFinder är ett effektivt tillägg för dig som vill jobba med nätverksanalys. Du kan enkelt, utan programmering, skapa rutter och körregioner.

Läs mer

MAPINFO DISCOVER BUNDLE

MapInfo Pro Advanced med ytterligare tilläggsfunktioner för att arbeta med höjdmodeller och borrhållsdata. När det gäller höjdmodeller ingår ett verktyg för att skapa en hydrologimodell där man kan välja att beräkna delavrinningsområden ner till valfri nivå.

Läs mer

KARTSMART FÖR MAPINFO

Med KartSmart för MapInfo Pro kan du ta med dig dina MapInfo kartor i din iOS eller Android telefon/padda ut i fält.

Läs mer
KONTAKTA MIG
Bild på Magnus Jansson
Säljare

Magnus Jansson

Telefon 0950-236 39
Mail magnus.jansson@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 20 mars, 2017.