GATA

Gata är ett system som håller reda på kostnader för drift och underhåll i gaturummet. Du kan arbeta smartare med digital beläggningsplanering och det gör det också lättare att hålla koll på vilka mängder som ska skötas och underhållas.

Planera driften av gatan och cykelvägarna, ta fram underlag för upphandling med en enkel knapptryckning. Det är ett effektivt och smart sätt för din organisation att spara pengar och göra medborgarna nöjda.

Läs mer

För vem?
För dig som arbetar med drift och underhåll av gaturummet.

Varför Gata?
Du får ett verktyg som gör det att enkelt att planera beläggningsarbeten, drift och underhåll. Du får också bättre koll på vad din kommun ansvarar för att underhålla i gatumiljön.

Att använda Gata
Gata är en komplett lösning som håller koll på vilka objekt kommunen ansvar för i gaturummet (körytor, gångytor, kantstöd, brunnar, etc). Lösningen hjälper dig även att planera snöröjning, sandning, saltning, sopning etc på dessa ytor.

Du kan även använda körytorna och gångytorna för att skapa en digital beläggningsplanering. Import av inventeringar från bl.a. Ramböll, WSP och NCC är möjlig att göra för att ha ett bra underlag i sin beläggningsplanering.

Väx vidare!
Vi på Sokigo är experter på vägdatabaser, GIS och mobilitet och vill gärna höra vilka utmaningar du och din verksamhet står inför.

Print Friendly, PDF & Email
Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION GATA

Aktuell version: Gata 3.0.0
Systemkrav: PDF

PRODUKTNYHETER
  • Nu är Gata 4.0 här!

    I och med den nya versionen av Gata går det att få en helt driftad lösning. Den stödjer dessutom PostGreSql som databas. 4.0 ger bättre precision Version 4.0 har stöd för administrativa områden. Polygoner i databasen ”klipper” mängddata, vilket gör att du bara får de......

  • LV, LTF och Gata i ny kostym

    Sokigo lanserar nu version 4.0 med stöd för PostgreSQL. Version 4.0 erbjuder dessutom flera andra fördelar. Falkenberg och Kristianstad har redan börjat använda PostgreSQL. Några vinster är att systemet blir snabbare och att du nu kan välja en helt driftad lösning vilken är en del......

  • LV/LTF/Gata önskar glad midsommar!

    Det är knappt man tror att det är sant. Äntligen är sommaren här med en välförtjänt semester. Många nya saker har fallit på plats inom Gata och Trafik och arbetet med det digitala gaturummet kommer fortsätta med stor intensitet under 2017. Kompletterande databasstöd Under våren......

REFERENSGRUPP GATA

Referensgrupp Gata

Johan Isberg, johan.isberg@kristianstad.se, Kristianstad kommun
Dennis Höijer, dennis.hoijer@linkoping.se, Linköpings kommun
Tommy Karlqvist, tommy.karlqvist@orebro.se, Örebro kommun
Marie Persson, marie.persson@trafikkontoret.goteborg.se, Göteborgs Stad
Anders Svärdh, anders.svardh@karlstad.se, Karlstad kommun

Produktägare

Daniel Mattsson

Telefon 0250-308 89
Mail daniel.mattsson@sokigo.com

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 2 mars, 2018.