BILFLYTT

Sokigo har programvaran vid flyttning av felparkerade fordon. Med Bilflytt kan du vara trygg med en korrekt handläggning. Det webbaserade programmet guidar dig steg för steg genom dina ärenden.

Du får vägledning i hela arbetsprocessen vid flyttning av fordon: från anträffande, val av flyttningsgrund och lagrum till att lägga in foton och ventilkontroller. Bilflytt hjälper dig även att hantera kommunikationen med olika intressenter i bilflyttsärenden.

Läs mer

För vem?
Bilflytt kan användas av hela kedjan av aktörer i ett flyttningsärende: p-vakten i fält, handläggaren på kommunen som tar beslut om flytt, bärgaren som utför flytten, uppställningsplatsen eller skroten dit fordonet flyttas, personalen i kommunens reception som tar ut kungörelser och förvaltningschefen som följer upp.

Varför Bilflytt
Med Bilflytt kan du vara trygg med att du handlägger bilflyttärenden lagenligt och korrekt. Programmet håller rätt på all information som rör ett visst flyttningsobjekt och ser till att rätt åtgärd utförs i rätt tid och att inget missas.

Att använda Bilflytt
Bilflytt är webbaserat och kan köras ute på fältet och på kontoret. Med behörigheter styr du vem som kan och får registrera vad. När du har valt en flyttningsgrund håller programmet reda på vad som ska göras härnäst och när.

Till Bilflytt finns en InfoTorg-koppling så att ägar- och fordonsuppgifter automatiskt hämtas in till ett ärende. Brevmallar för uppmaning, upplysning om flytt, protokoll och kungörelser finns som kan anpassas efter kommunens egen profil. Alla kostnader som noteras sammanställs i ett fakturaunderlag.

Du kan välja mellan att ha Bilflytt installerat i din organisations egna miljö eller i vår molntjänst.

Print Friendly, PDF & Email
KurssidaSupportLadda ner (Kräver inloggning)

TEKNISK INFORMATION BILFLYTT

Aktuell version: Bilflytt 1.3
Systemkrav: PDF

KONTAKT
Bild på Lena Engberg
Produktägare

Lena Engberg

Telefon 0243- 696 67
Mail lena.engberg@sokigo.com

Säljare

Aris Kolovos

Telefon 031-339 47 42
Mail aris.kolovos@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 1 december, 2017.