srtockholm_web

Vi leder utvecklingen av det digitala samhället

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är också marknadsledande inom geografisk IT och levererar effektiva IT-lösningar för digital samverkan. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi metoder och lösningar som skapar långsiktiga förbättringar för företag, miljö, samhälle och människor.

Vår affärsidé

Vi levererar moderna verksamhetssystem för hållbar medborgare-service. Med verksamhetsnära kompetens ger vi våra kunder service, valfrihet och trygghet.

Vi bygger våra relationer på ömsesidig respekt och nära samarbete för att nå öppenhet, effektivitet och lönsamhet. Sokigo skapar moderna, integrerade produktionslinjer som föder, a-jourhåller och förvaltar data på ett strukturerat sätt och som kan hanteras kommunövergripande till nytta för alla.

Cover_2
Sokigo_hem

Om AddNode Group

Addnode Group erbjuder verksamhetskritiska IT-lösningar till utvalda marknader inom både privat och offentlig sektor. Vi förvärvar, bygger och utvecklar bolag som levererar IT-lösningar för specifika behov hos våra kunder.

Varje dag använder 500 000 ingenjörer våra system för att utveckla och underhålla produkter, byggnader och anläggningar. 100 000 tjänstemän i offentlig sektor använder våra lösningar för kommunal och statlig förvaltning.

Vi är 1 200 medarbetare i Danmark, Finland, Indien, Norge, Serbien, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike. 2016 uppgick nettoomsättningen till 2 195  MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, Small cap. Mer information om Addnode Group finns på www.addnodegroup.com.

Lediga tjänster

  • Summer Internship 2018

    Läser du på högskola och vill arbeta med systemutveckling efter din utbildning? Missa då inte chansen att söka Summer Internship hos Sokigo för ...

  • Vill du jobba med C# och .NET på ett växande produktbolag?

    SOKIGO SÖKER SENIOR UTVECKLARE Vi vill stärka upp vårt utvecklingsteam och söker efter dig som vill arbeta brett med utveckling av flera produkter...

Se filmerna om Sokigo

Filmen om oss

Del 2

Del 4

Del 1

Del 3

Filmen om Atom